Jump to content
Sign in to follow this  
Gary

Would you like a picture hosting on the forum?

Recommended Posts

Yeah... Peter's got an avatar and it's just how I imagined he would look :lol:

 

Better looking than a monkey.lol

That's an old one. Used to have it on here before but then it vanished. Gary must have done some digging to find it. :shock:

Share this post


Link to post
Share on other sites

My 2 monkies went last week Peter and they were cute.... :P I then had a photo of me as a toddler drinking from a beer can :oops::lol:

 

And now just for Gary I have none at all while he tests my image..... although if he doesn't hurry up I'll be putting it back myself the other way :lol::wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites
My 2 monkies went last week Peter and they were cute.... :P I then had a photo of me as a toddler drinking from a beer can :oops::lol:

 

And now just for Gary I have none at all while he tests my image..... although if he doesn't hurry up I'll be putting it back myself the other way :lol::wink:

 

As you can see it works fine - it was a worthwhile exercise and I have now discovered what peeps are doign wrong.

It is a shame it took so long for someone to email me what they were trying to do so I could show them where they were going wrong.:roll:

When it doesn't upload your profile it actually gives an error message at the top of the page saying what is wrong.

In this case it was down to the fact that the file size was greater than 6kb.

I achieved a lower resolution by using the save for web facility in photoshop - simples! :lol::wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice one Gary....:D:D:D

 

I might leave that one for a while as it's rather fitting for me don't you think :lol: and I'm sorry it took me so long to email you my test image.

 

We weren't really doing anything wrong though as you never told us they had to be less than than 4kb you just said less than or equal to 80 x 80 px :P:wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bloody Hell what is wrong with me :evil::lol::lol:

 

It STILL wont work for me....... :cry::?:cry:

 

Tried to put the one back of me as a baby (that I usually use) and nothing again by 'upload from pc'.

 

Image size 72 78 px

File size 4kb

 

I will not be beaten by a stupid little image and an upload button... well ok yes I might be :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry Gary but my file size was less than that.

 

It does tell you that the file size shouldn't exceed 6k

 

Mine was so grainy and pixcelated that I didnt measure the file size I counted it! :lol:

 

Just dosn't work!

 

Bill :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gary.... can you please email me the actual test image that YOU got to work for me after you changed it (ie the little yellow confused smiley)..... and I will try it from my PC.

 

If it still doesn't work then it will be obvious why not :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sorry Gary but my file size was less than that.

 

It does tell you that the file size shouldn't exceed 6k

 

Mine was so grainy and pixcelated that I didnt measure the file size I counted it! :lol:

 

Just dosn't work!

 

Bill :)

 

So how did I get your mug shot to work by following excatly the same process?

Of course there could be a browser compatability issue although I experienced all the same problems you have been having until I worked out how to do it properly! :roll::wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is this is what's called 'Care in the Community' :lol::lol:

 

Thanks for emailing the image Gary... I will try now :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ooooohhhhh..... :evil:

 

Gary.... as you can see the very same image that you used DOES NOT work from here therefore it is not actually us who are doing anything wrong :P

 

I'll try again using firefox instead of Internet explorer.

 

If that fails then you just must have special powers as you own the forum and website :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

...and just copied your actual curent avatar image Gary which is 71 x 80 px and 4kb in size and that doesn't work either...

 

I have no idea why I tried that though.. maybe I thought the pc would think I was you and it would then work for me :lol::lol::lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gary....

 

Have you checked the phpBB settings etc at your end... it may work for you as you have a higher level of permission and access than we do. :wink:

 

This might help (taken off the phpBB Board help) although obviously the directory must be there as you have managed it but maybe we don't have PERMISSION to use it.

 

I am unable to upload avatars from my computer, regardless of the settings.

 

There are two possibilities here, the first is you have not created the directory you specified as the storage location for avatars, ie. as specified in the Admin -> General -> Board Configuration -> Avatar settings section.

 

If the directory does not exist uploadeable avatars are automatically disabled.

 

You should create the required directory (ensuring it has global write access or other appropriate permissions to allow the webserver to write files to it).

 

****The second possibility is that your provider has disabled file_upload support. You should contact your provider and ask them if this is the case. There is not a lot you can do, there are still three other avatar settings left to choose from including uploading via an URL which will work fine.****

 

another also says that

 

...check the permissions of the ../uploads and ../uploads/user_avatars directories, they need to be set with 777 permissions

Share this post


Link to post
Share on other sites

:lol::lol::lol:

 

Naah we'd much rather that you FIX the 'upload direct from your PC' option now Gary so we can all use it after all the stick you gave us for us allegidely 'doing it wrong' :wink::P:lol:

 

We accept your very sublbtle appology though :lol::lol::P

Share this post


Link to post
Share on other sites

I might not be doing anything from mine very soon.... :shock:

 

For the past hour every time I come on here an 'avast shield' warning pops up and my computer is going into security overdrive... it's scared.... of you maybe Gary :shock::lol:

 

Apparently my PC has also just reported your website to Microsoft Gary...sorry :lol::oops::shock:

 

S**t it's at it again and only when I come on here... gotta go.. it would seem.

 

Have fun everyone and I've not even put my avatar back yet or backed up my pc :lol: Oh well not to worry, whats the worst than could happen eh :shock::lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

My pc doing the same with avast stating I had an infected URL but it only did it when I openend PJs' last post in 'Photos of Warrington - New Camera Club'. tried again later all ok? :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blimey Algy, its only text so I don't think it was me, least i hope not :D

 

The way this forum works I'm really surprised no one has blamed it on the EU yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine flagged up a threat twice yesterday on 3 different machines.......

 

This has only happened since Brown sign us up to the EU treaty the other year.... :lol::lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...